Kryptodata

  • Market Cap: $2,504,385,091,623.67
  • 24h Vol: $103,396,455,354.98
  • BTC Dominance: 51.44%

Hemsidan är till salu. Mejla kontakt@kryptodata.se vid intresse.

Hur använder man KuCoin?

KuCoin är en global handelsplattform där du kan köpa kryptovalutor, precis som på Binance och Coinbase. KuCoin erbjuder en mängd olika funktioner och handelsalternativ.

Handelsplattformen lanserades 2017 och erbjuder sina sex miljoner användare ett antal handelsalternativ. Dessa alternativ inkluderar spot-, marginal-, termin- och P2P handel, tillsammans med utlåning och staking. Enligt KuCoin har de den bästa säkerheten, samt ett urval av över 400 kryptovalutor. Trots att KuCoin har många olika funktioner är det en handelsplattform med ett snyggt och lättanvänt gränssnitt. Handelsplattformen har även några av de lägsta avgifterna i inom industrin.


Kryptovalutan KCS

KuCoins egna kryptovaluta heter KCS och har en cirkulerande mängd på 80,118,638. De användare som innehar KCS får belöningar och bonusar på plattformen dagligen. Den ursprungliga totala tillgången på valutan var 200 miljoner där implementeringen av brännstrategin har minskat antalet till cirka 170 miljoner. Deras strategi är att fortsätta återköpa och bränna tills bara 100 miljoner tokens finns kvar.


KuCoin Handelsplattformen

Plattformen har ett stort urval av olika kryptovalutor och tenderar även att lista små kryptovalutor med stor tillväxtpotential. KuCoin har en av de mest generösa vinstdelningsincitamenten, upp till 90% av handelsavgifterna återbetalas till innehavare av deras valuta KCS.

Staking på KuCoin är ett bra sätt för användare att tjäna en passiv inkomst, eftersom de då får fördelarna av att gå med i KuCoin gemenskapen. Äger man fler än sex KCS har man också möjlighet att tjäna en daglig bonus.

Precis som alla börser har KuCoin utformats för att låta sina användare köpa, sälja och säkert lagra en mängd olika kryptovalutor antingen med hjälp av deras online plattform eller mobilapplikation. Även om du kan registrera ett konto med bara en epostadress eller ett telefonnummer, kan du få åtkomst till avancerade funktioner utöver reducerade avgifter och möjligheter att tjäna belöningar.

När det gäller KCS valutan finns det ett antal applikationer och användningsområden. Det används inte bara för att betala handelsavgifter utan också för att delta i evenemang och försäljningar på KuCoin Exchange. KCS används också som betalningsmetod för mängder av applikationer, allt från spel, detaljhandel, NFT och till och med resor.


KuCoin Handelsrobot

KuCoin erbjuder ”Trading Bot” som gör det lättare för användare att handla. Efter att ha skapat ett konto och gjort en insättning kan användarna ange specifika handelsparametrar och låta roboten ta över. Deras Trading Bot använder information och analys om marknaden utöver andra verktyg för att analysera priser och prognoser. Förutom användarnas preferenser använder boten sedan denna kombination av information för att lägga köp- och säljordrar när priset rör sig.

KuCoin Trading Bot erbjuder också långsiktiga handelsstrategier. Istället för att investera flera tusen dollar i valfri kryptovaluta på en gång kan användarna enkelt instruera Trading Bot att investera mindre belopp med vissa intervall över tiden.

KuCoins VD säger: “Till skillnad från andra finansmarknader är kryptohandel alltid tillgängligt. Mänskliga handlare kan inte hänga med i de pågående förändringarna. KuCoins Trading Bot kommer lösa problemet med att människor behöver sömn, samt handlar baserat på känslor. Det är ett passivt tillvägagångssätt för att handla kryptovalutor och maximera sin potentiella vinst. Handlare kommer att ha mer tid att njuta av livet och göra vad de vill, med vetskap om att deras kryptohandelsportfölj jobbar för dom. “


Slutsats

KuCoin är en populär handelsplattform som ger dig komplexa handelsfunktioner. De har ett gränssnitt som är tillräckligt enkelt för nybörjare att förstå och tillräckligt bra för att ge ivriga investerare möjlighet att skapa en stadig inkomst. KuCoin tog sig också till Forbes lista över de bästa kryptobörserna i augusti 2021. Plattformen har ett stort utbud av kryptovalutor att köpa, sälja och byta. KuCoin är ett bra ställe att börja handla kryptovalutor för nybörjare. Det finns även andra plattformar som är användarvänliga, du kan läsa vår artikel om Coinbase här, samt om Binance här.

Please enter and activate your license key for Cryptocurrency Widgets PRO plugin for unrestricted and full access of all premium features.