Kryptodata

  • Market Cap: $2,536,844,932,112.35
  • 24h Vol: $95,877,214,841.90
  • BTC Dominance: 51.64%

Domän och hemsidan är till salu. Mejla kontakt@kryptodata.se vid intresse.

IC Markets Welcome Deposit Bonus & Discount

Traders FX Partner erbjuder en rabatt på 30% på kommissionen för alltid eller en bonus på 100 dollar för de kunder de rekryterar till IC Markets. Detta erbjudande gäller både nya och befintliga kunder.

För att få 100 dollar i bonus behöver du:

  1. Klicka på länken och skapa ett konto med Refer ID: 10087.
  2. Handla 30 lots i valuta/kryptovaluta på ett standardkonto.
  3. Skicka ett meddelande till dom på deras Facebook och meddela att du har fullföljt steg 1 och 2, så skickar de 100 dollar till dig via PayPal eller en kryptoadress.

Observera att bonusen på de 100 dollar kommer från provisioner, och den kommer att skickas privat och inte från IC Markets själva.

För att få rabatten på 30% behöver du:

  1. Klicka på deras länk och skapa ett konto med Refer ID: 10087.
  2. Skicka ett meddelande till oss på Facebook och meddela att du har sett detta erbjudande, så tillämpar vi rabatten på ditt konto.

Nya kostnader blir 5,5 dollar/lot på Raw-kontot (spara 21%) och från 0,7 pips spread på standardkontot (spara 30%). Du får rabatten på alla dina affärer för alltid.

Om du redan är kund:

Om du har skapat ett konto och glömt att använda vårt Refer ID 10087 kan du fortfarande få vårt erbjudande om du gör såhär:

  1. Skicka ett e-postmeddelande till partners@icmarkets.com och skriv “Hej partners, jag vill ansluta mitt konto till IB 10087 eftersom han rekryterade mig. Tack”.
  2. När det har bekräftats, skicka ett meddelande till oss på Facebook och meddela att du har sett detta erbjudande, så tillämpar vi rabatten på 30% på ditt konto eller ger dig bonusen på 50 dollar efter att du har handlat 15 lotter på ett standardkonto i valuta.

Observera att IC Markets inte erbjuder någon insättningsbonus eller välkomstbonus. Men genom deras partnerskap som officiell introducing broker för IC Markets erbjuder de en rabatt på upp till 30% (inga kriterier) eller en bonus på 100 dollar (volumkriterier) för de kunder de rekryterar. Detta fungerar eftersom de är en tredjepartrekryterare för IC Markets och tjänar provision på de kunder de rekryterar.

Standard account vs Raw spread

Raw Spread är en typ av konto som erbjuds av IC Markets. På ett Raw Spread-konto får du tillgång till spreads från 0,0 pips, ingen återförfrågan, ingen prismanipulation och inga begränsningar. Detta kan vara attraktivt för högvolymhandlare, skalperer och robotar.

Ett standardkonto är ett annat konto som erbjuds av IC Markets. På ett standardkonto får du tillgång till spreads från 1 pip och kommission på 0,0 dollar/lot.

Det finns också ett CTRader-konto som erbjuds av IC Markets, som har en kostnad på 5,5 dollar/lot och spreads från 0,0 pips.

Skillnaden mellan Raw Spread- och standardkonton är att spreads är lägre på Raw Spread-konton, men det finns en kostnad för varje lot som handlas. På standardkonton finns ingen kostnad per lot, men spreads är högre. Valet av konto beror på din handelsstrategi och dina preferenser.

Please enter and activate your license key for Cryptocurrency Widgets PRO plugin for unrestricted and full access of all premium features.