Kryptodata

 • Market Cap: $2,547,076,024,763.65
 • 24h Vol: $177,516,525,087.32
 • BTC Dominance: 51.55%

Hemsidan är till salu. Mejla kontakt@kryptodata.se vid intresse.

Aave Recension – Värt att köpa?


aave köp

Aave håller snabbt på att bli ett stort DeFi-projekt (Decentraliserad Finansiering).

Se Aaves senaste pris här

Vad är Aave?

Aave hänvisar till ett stort och lovande kryptovalutaprojekt som är öppen källkod och har ett icke-förvaringslikviditetsprotokoll som gör det möjligt att tjäna ränta på insättningar och lån. Aave är en av de största på kryptovalutamarknaden inom sektorn decentraliserad finans.


Viktiga funktioner av Aave

Aave håller snabbt på att bli ett stort DeFi-projekt (decentraliserad finansiering) och erbjuder följande nyckelfunktioner och takeaways:

 • Aave är ett DeFi-protokoll med öppen källkod som används för kryptoutlåning och upplåning.
 • Aave byggdes på Ethereum-nätverket.
 • Aave har utvecklats från en Peer-to-Peer-plattform till ett fullständigt poolbaserat protokoll.
 • Namnet är ett finskt ord som betyder “spöke” på engelska vilket skulle innebära att Aave är helt decentraliserad.
 • Till skillnad från många andra nystartade företag och projekt som har låg likviditet kom Aave med full kraft när den lanserades, vilket gav en betydande mängd likviditet till plattformen.
 • Aave-protokollet kräver inte en “Know Your Client” eller KYC-process och processen med utlåning / upplåning utförs genom smarta kontrakt.
 • Aave erbjuder handel / byte av tillgångar på Aave-nätverket, vilket gör det möjligt för låntagare att undvika likvidation om deras säkerheter försämras.
 • Användare utfärdas med aToken när de sätter in sina tillgångar på Aave, och dessa kan användas för att satsa på Aave.
 • Låntagare är försedda med skuldupplupna tokens som kan handlas på en DEX.
 • I vissa fall sänker Aave transaktionskostnaderna upp till 50% genom Gas Token Support.
 • Långivare får en kreditdelegering, så att de kan låna ut aTokens till låntagare och tjäna dem mer ränta.

Mining

Den 24 april godkände en styrningsomröstning likviditetsbrytningsprogrammet för Aave med 2 200 satsade AAVE-mynt som kommer att distribueras till långivare såväl som låntagare fram till den 15 juli, varefter programmet kommer att ses över igen.

Till skillnad från andra kryptovalutabrytningar fungerar AAVE på ett annat sätt. Gruvarbetare behöver inte ha specialdesignade maskiner som förbrukar betydande mängder ström. Användare belönas istället för att föra och tillhandahålla likviditet till plattformen.

Användare belönas med likviditetsbrytningsbonusar när de lånar stablecoins med styrningstokenbelöningar på mer än 20%. Som ett resultat av detta kan användare skapa individuella penningmarknader för att underlätta förbättrade lånetjänster när det gäller både låntagare och långivare.

Användare som sätter in stablecoins i Aave-protokollet kan samla in en extra avkastning från 4,78% upp till 13,49% som kommer att läggas till deras befintliga dagliga intäkter i form av satsad AAVE. Wrapped Bitcoin (WBTC) insättningar kommer också att tjäna ytterligare 4,59% medan insättningar i Ether kommer att tjäna 2,11%.

Även om dessa belöningar är betydande finns det stablecoin-låntagare som tjänar belöningar som sträcker sig från 5.15% upp till 22.05%. Det finns mer än två tredjedelar av belöningarna som har utsetts till USD såväl som USDT-marknader. Resten kommer att fördelas mellan DAI-, ETH-, WBTC- och GUSD-marknader.

Men 40% av det totala värdet låst av Aave i version ett av plattformen, den andra versionens belöningskampanj syftar till att hjälpa användare att migrera mot det nyare protokollet. Detta kommer att göras genom att införa likviditetsbrytningsbelöningar på den andra versionen.

✔️ Fördelar❌ Nackdelar
Konsekvent konkurrenskraftiga priser upplevsAave-plattformen är inte utformad för nybörjare
Aave hjälpte till att definiera DeFi-industrin från början
Bästa utbudet av kryptovalutor som kan lånas ut och lånas ut
Fantastiskt utbud av innovativa DeFi-produkter som leder branschen
Ränteväxling genom algoritmen enligt efterfrågan och utbud av AAVE
Unika säkerheter som erbjuds
Möjligheten att använda flashlån
Unik belöningsstruktur för  gruvdrift

 Transaktionsavgifter

💰 Typ av avgiftRänta
 Låneavgifter0.01%
Flash-låneränta0.09%

Ska du köpa Aave?

Aave är en av de stora kryptovalutorna som ständigt ser löfte och gör det möjligt för innehavare av dessa mynt att göra följande:

 • Utför olika DeFi-transaktioner som inkluderar upplåning, utlåning och ränta på insättningar på Aave-plattformen.
 • Rösta om Aave Improvement Proposals, eller AIPs, förutom att tjäna protokollavgifter relaterade till skyddet av synen mot låntagare som är skadliga.

Det finns många anledningar till varför kryptoinvesterare och handlare visar ökat intresse för AAVE, och en är att Aave försöker hantera pressande utmaningar som är involverade i konventionella utlåningstjänster.

Huvudsyftet med DeFi är att omvandla centraliserade finansiella tjänster på ett decentraliserat sätt. Banker lånar ut pengar och tjänar ränta i ett typiskt lånescenario och även om du lånar ut dina pengar kommer du aldrig att få tillgång till lönsamma inkomster.

Men med Aave ändras detta eftersom vem som helst kan låna ut sin krypto till andra utan förtroende eller samtycke. Räntan som erhålls av dessa lån betalas direkt till långivarens nätverksplånbok.

AAVE-myntet är en av de 100 bästa kryptovalutorna på hela marknaden och trots att de sett några dåliga grafkurvor tidigare visar framtida förutsägelser optimism och löfte.

Enligt officiella källor är Aave en idealisk investeringsmöjlighet för långsiktiga investerare. Prisprognosen för AAVE är 18 982,45 ZAR i slutet av december, vilket visar en tillväxt på mer än 158%.

För 2022 beräknas AAVE komma in på 33 920,96 ZAR, 48 780,08 ZAR år 2023 och 63 622,76 ZAR år 2024. Dessa förutsägelser är baserade på tidigare beteende hos AAVE på marknaden och även om det inte är en bestämd siffra, visar en betydande mängd löfte till både investerare och handlare.

Det måste dock noteras att det fullständiga och exakta priset på AAVE inte kan fastställas eftersom ingen kommer att känna till något av priserna för andra kryptovalutor. Detsamma kan sägas om någon annan marknad i världen.

Slutsatsen är att Aave är ett av de mest spännande projekten i DeFi-industrin och även om det redan har en hård konkurrent, Compound, finns det speciella aspekter som gör varje projekt distinkt och mellan de två har Aave också ett större utbud av tokens till salu.

Nya räntor tillsammans med regleringar är fördelaktiga för de mål som Aave arbetar mot. Utöver detta erbjuder Aave också fantastiska fördelar för första gången användare genom att erbjuda dem lukrativa räntor baserat på deras insättningar.


Hur man köper Aave (AAVE)

Steg 1 – Öppna ett konto på Binance

Navigera till den officiella Binance-webbplatsen och välj “Registrera dig nu”. Du kommer att omdirigeras till ett “Skapa ett gratis konto” där du antingen kan registrera dig med din e-postadress eller ditt mobilnummer.

Du kan ange din e-postadress och ditt användarvalda lösenord eller välja alternativet “Mobil” högst upp i formuläret. Välj din landskod och ange ditt mobilnummer tillsammans med ditt användarvalda lösenord.

När du har fyllt i de nödvändiga fälten kan du läsa och acceptera användarvillkoren innan du väljer “Skapa ett konto”.

Du kan behöva slutföra en säkerhetsverifiering som bekräftar att du inte är en robot. Därefter finns det en kontoverifiering. Under detta skickas en 6-siffrig verifieringskod till den e-postadress eller det mobilnummer som du angav. Koden är endast giltig i 30 minuter och måste anges i blocken på denna sida.

När verifieringen är klar laddas en välkomstsida och du får de alternativ genom vilka du antingen kan handla eller köpa kryptovaluta. Om du är ny på krypto kan du besöka avsnittet “Läs mer” längst ner på sidan.

Steg 2 – Säkert konto med tvåfaktorsverifiering

På näringsidkarens instrumentpanel väljer du alternativet för att säkra ditt konto med tvåfaktorsverifiering. Även om telefonverifiering är ett säkert alternativ är den mest föredragna och säkra metoden att använda Google Authenticator.

När du har laddat ner och installerat skannar du antingen QR-koden eller skriver in den unika engångskoden som tillhandahålls för att lägga till dina Binance-kontouppgifter på Google Authenticator.

När du är klar skriver du ner säkerhetskopieringsnyckeln som tillhandahålls för att återställa ditt konto på Google Authenticator om du tappar eller tappar bort det. I det sista steget anger du den 6-siffriga koden som du får på din registrerade e-postadress tillsammans med Googles verifieringskod.

Steg 3 – Sätt in pengar

Binance möjliggör köp av kryptovalutor via fiat-insättningar såväl som kryptor. Insättningar kan nås  från följande platser:

 • Bannern “Välkommen till Binance”.
 • Håll muspekaren över “Köp krypto” högst upp på webbsidan och välj önskad metod.
 • Välja “Insättning” i avsnittet “saldoinformation” på din handlares instrumentpanel.

När du väl har valt alternativet “Insättning” kan du välja om du vill sätta in kryptovalutor från en annan plånbok eller om du vill göra en fiat-insättning.

För Crypto-insättningar, följ dessa steg:

 • Välj ditt mynt mellan Bitcoin, Ethereum, TetherUS, BNB eller EOS.
 • Välj det nätverk som ska användas mellan BEP2, BEP20 (BSC), ERC20 eller TRC20 och acceptera villkoren för att använda nätverket.
 • Kopiera adressen eller skanna adressens QR-kod från plånboken där du sätter in och följ ytterligare instruktioner. Observera att varje nätverk har sin egen uppsättning nätverksbekräftelser mellan 1 upp till 15 bekräftelser innan insättningen kommer att göras.

För insättningar i Fiat-valutor, följ dessa steg:

 • Välj insättningsvaluta i listrutan. För att få tillgång till fler valutor är det nödvändigt att verifiera din identitet och ansikte.
 • Välj den betalningsmetod som ska användas, beroende på vilken valuta som valts.
 • Ange insättningsbeloppet och andra detaljer. Observera att transaktionsavgiften kommer att visas tillsammans med saldot efter att detta har subtraherats.
 • Fortsätt med insättningen.

Steg 4 – Börja handla

När du har slutfört din insättning kan du navigera till avsnittet “Marknader” högst upp på sidan för att se tillgängliga kryptovalutor. Härifrån kan du köpa, sälja och handla valutor till konkurrenskraftiga priser.

AAVE kan handlas på följande sätt:

 • På BNB Markets under AAVE/BNB.
 • På BTC Markets under AAVE/BTC.
 • På ALTS Markets under AAVE/ETH.
 • På FIAT-marknader under AAVEUP / USDT och AAVEDOWN / USDT utan hävstång.
 • På FIAT-marknader med x5-hävstång under AAVE / USDT och AAVE / BUSD.
 • Som ETF under AAVEUP/USDT och AAVEDOWN/USDT.

Vanliga frågor och svar

När lanserades Aave först?

Aave utvecklades först 2018 av Stani Kulechov ur det tidigare projektet ETHLend, med den förra en kryptoutlåningsplattform som grundades 2017, efter att ha samlat in mer än 8,5 miljoner ZAR-värde av Ether i utbyte mot 1 miljard LEND-tokens.

Vem grundade Aave?

Stani Kulechov, som också var grundaren av projektet från vilket Aave härstammar, ETHLend.

Vad är “ICO”?

Det är Initial Coin Offering som, till skillnad från en börsintroduktion, inte betyder att de som investerar i kryptovalutan kommer att ha en ägarandel i företaget som de tillhandahåller medel till.

När var Aaves ICO och hur mycket samlade den in?

Aave samlade in 231 miljoner ZAR i ICO som medlem i ETHLend.

Är Aave legit?

Ja, Aave är legitimt. Det är ett decentraliserat penningmarknadsprotokoll med öppen källkod och utan förvaring som körs på Ethereum-blockkedjan, vilket gör det möjligt för användare att tillhandahålla likviditet till utlåningspooler och få intresse genom detta.

Vad är Aaves totala utbud?

Aave förlitar sig på LEND som har en tillgång på 1,3 miljarder.

Vad är syftet med Aave?

Aave är ett penningmarknadsprotokoll som gör det möjligt för användare att låna och låna ut tillgångar på den decentraliserade finansmarknaden. Långivare av AAVE kan använda sitt kapital för att finansiera projekt medan låntagare kan få ränta på tokeniserade insättningar på lång sikt.

På vilken blockchain är Aave baserad?

Aave är baserat på Ethereum blockchain.

Fungerar Aave med smarta kontrakt?

Ja, Aave tillåter långivare att göra digitala insättningar i likviditetspooler till smarta kontrakt på Ethereum blockchain och i utbyte får de aTokens som kan lösas in för den token som deponerades plus ränta.

Har Aave potential att bli mer värdefull?

Ja, AAVE är för närvarande en av de 100 bästa kryptovalutorna och har baserat på tidigare beteende stor potential för värdeökningar under de närmaste åren, vilket gör det till en värdefull investering.

Please enter and activate your license key for Cryptocurrency Widgets PRO plugin for unrestricted and full access of all premium features.